BECERİ SANAT ATÖLYESİ VE PLATFORM AÇILIŞIMIZ

Okulumuzda "Beceri ve Sanat Atölyesi" ile "Platform"  açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı´ya, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Alireisoğlu´na, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube müdürlerimiz Sayın Birkan Onat, Sayın Aydın Bora ve Sayın Adnan Sarıyıldız´a, okul müdürü arkadaşlarımıza, Muhtarımız Sayın Muammer Pehlivan´a ve programımıza katılarak onur veren bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Atölyemiz çok sayıda beceri ve sanat faaliyetini bünyesinde barındırıyor. Çömlek yapımı, kilim dokumacılığı, alüminyum işlemeciliği, bileklik ve ponpon yapımı, çatal örgü, resim ve ebru sanatı gibi çok sayıda beceri ve sanat faaliyetlerinin bulunduğu atölyemizde her öğrencimizin beceri ve sanatsal faaliyetlerdeki yeteneklerini keşfedebileceği ve hünerlerini sergileyebikeceği bir sınıf oluşturduk. Çok faaliyetli beceri ve sanat atölyesi olması bakımından İstanbul´da bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Öğrencilerimizin rutin derslerin dışına çıkarak kendilerini ve yeteneklerini keşfetmelerine imkan sağlayacak olan atölyemiz ayrıca öğrencilerimizin üretim yapmalarına da olanak sağlıyor. Şu ana kadar çok sayıda kilim, çömlek, örgü, alüminyum işleme,  bileklik, resim vb. gibi üretim yapmış olan öğrencilerimiz, üretim yaparken sabretmeyi ve yeni ürünler keşfetmeyi de öğreniyorlar. İnovasyonun yaşandığı atölyemizde MEB 2023 vizyonunun felesefesini de hayata geçirmiş oluyoruz. Organizasyonda çok büyük emek ve katkıları olan başta okul idaresindeki müdür yardımcısı arkadaşlarımdan Durali MOR ve Ertuğrul GüLER´e, atölyenin hazırlanmasındaki çalışmalarından dolayı Gülden YILDIZ, Meltem ÇELİK, Melek ŞENMAN ve Aykut YILDIZ öğretmenimize ayrıca bugünkü organizasyonun hazırlanmasınaki üstün gayret ve başarılarından dolayı Zülfünur KIZILARILI, Ayşe Gülay ÖZDEMİR ve Sema KIRIŞTI öğretmenlerimiz ile Okul Aile Birliğimizin başkanı Sayın Maksut Koçal´a ve bütün aile birliği üyelerine, bütün çalışan personelimize şükranlarımızı sunuyorum.

29.03.2019 64

29-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-201929-03-2019