Eyl

Eylül 2019 Öğretmen Mesleki Eğitim Seminerlerimiz birbirinden heyecanlı ve neşeli çalışmalarla sonuçlandı. Öğretmen arkadaşlarımızın istek ve arzusu motivasyonumuzu yükseltti. Her zaman söylediğimiz cümleyi tekrarlama istiyoruz. "Peyami Safa'da Mutluluk Var."

Haz

Okulumuzun öğretmenlerinden Gülden YILDIZ e-Twining'de montessori ile gelen başarı öykümüz projesi dahilinde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı proje kurucuları tarafından hazırlanan sertifikayı okul müdürümüz Bülent KARA tarafından almıştır. Başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerin Gülden YILDIZ Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan e Twining de  yer aldığı "Montesori ile başarı öykümüz" projesi kapsamında etkinliklerini tüm hızıyla uygulamaya devam ediyor. Gülden öğretmenimizin montessori projesiyle ilgili videolara bu linkten ulaşabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCHbhGKI8rIUFGHzRFrmwuDg?view_as=subscriber

Şbt

4-B Sınıfı öğretmenimiz Zehra GÜROL BİLGİN sınıf içerisinde yaptığı bilgi yarışması sonucunda birinci olan grubu ödül olarak sinemaya götürdü. Bu çalışmayla öğrencilerin başarı konusunda motive olmaları ve güzel vakit geçirmeleri sağlanmıştır. Çalışmayı yapan öğretmenimize teşekkür ederiz. Fotoğraflara BURADAN ulaşabilirsiniz.