Nis

Anasınıflarımızdan D şubesi öğretmeni ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu Mind Game isimli bir E-Twinning projesiyle anasınıfı öğrencilerimiz  aileleriyle bir çok akıl ve zeka oyunlarını öğrenerek evlerinde oynadılar. Oyunlardan birisi olan Mangala için de okulumuzda kendi aralarında Mangala Turnuvası yapan öğrencilerimizi ve rehberlik eden öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Projemize ait ilgili YouTube linkleri aşağıdadır.

Nis

Projemize ait ilgili YouTube linkleri aşağıdadır.

Nis

Okulumuzun "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Klavuzuna" uygun olması ve bu durumun MEB Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından onaylanmasıyla Peyami Safa İlkokulu "OKULUM TEMİZ BELGESİNİ" almaya hak kazanmıştır. Başta okul çalışanlarımız olmak üzere Okul Aile Birliğimize ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümünde  bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN 100. YILI VESİLESİ İLE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U BİR KEZ DAHA RAHMETLE ANDI.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. Yılı Kutlu Olsun.

#İstiklalMarşı100Yaşında

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

#MehmetAkifErsoy

Kas

Peyami Safa Ailesi olarak bütün öğretmenlerimizle birlikte ara seminer dönemimizde bir günümüzü doğada geçirdik. Doğa yürüyüşümüzü tamamladık ve stresten uzak ve sonbaharın bütün güzelliklerini doya doya yaşadık. Zihnimizi ve bedenimizi dinlendirerek enerjimizi tazeledik.

Kas

Anasınıflarımızdan Yıldızlar sınıfı turuncu rengini yine diğer renklerde olduğu gibi; Renklerin karışımını drama çalışmasıyla, el becerilerini sanat etkinlikleriyle, tadını kendi sıktıkları meyve suyuyla ve eğlenceli turuncu danslarıyla yaparak yaşayarak öğrendiler. Teşekkürler Gülden Yıldız. Teşekkürler Yıldızlar sınıfı..

Kas

Aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Kızılay'ın görevlerinin ne olduğunu drama yöntemiyle eğlenerek öğrenen Anasınıfı sabahçı grup öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümünü muhteşem bir coşkuyla okulumuzda kutladık. Programda emeği geçen başta Ayla öğretmenimiz olmak üzere bütün idareci ve öğretmen arkadaşlarımız ile velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Ekm

Beykoz Yeşil Nesil Atölyelerine güzel bir gezi düzenledik. Gezimiz, eğitim ve eğlencenin iç içe olduğu sıra dışı bir aktiviteydi. Öğrenciler bir yandan aktif olarak öğrenip spor yaparken bir yandan da doğayla buluşmanın özgürlüğünü ve sevincini yaşadılar.

Ekm

"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" "Trafikte Nöbetteyiz"  kapsamında Peyami Safa Ailesi olarak İlçe Emniyetimiz ile birlikte oldukça verimli bir program gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasındaki başarılı organizasyonlarından dolayı Aykut öğretmenimize, Güler öğretmenimize Zülfünur Öğretmenimize ve Ayla öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Eylül 2019 Öğretmen Mesleki Eğitim Seminerlerimiz birbirinden heyecanlı ve neşeli çalışmalarla sonuçlandı. Öğretmen arkadaşlarımızın istek ve arzusu motivasyonumuzu yükseltti. Her zaman söylediğimiz cümleyi tekrarlama istiyoruz. "Peyami Safa'da Mutluluk Var."