Peyami Safa İlkokulu

Öğrenci :630

Vizyon: Mensubu olmaktan gurur duyulan, yüksek kalitede eğitim anlayışıyla, çalışanların huzur duyduğu, öğrencilerin sosyal ve kültürel başarıları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmak.

Misyon: Milli toplumsal değerlere sahip, hak ve sorumluluklarını bilen, dinine, diline, bayrağına, ülkesine sahip çıkan, başkalarıyla iyi ilişkiler kurabilen, saygılı, özgüvenli, yaratıcı ve çağdaş nesiller yetiştirmek.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında; 1-Atletizm İlçe 1.lik 2-Atletizm İlçe 3.lük 3-Bağımlılıkla Mücadelede Kısa Film Yarışması İlçe 1.lik 4-Hadis Yarışmasında İlçe 2.lik 5-Toprak ve Su Konulu Resim Yarışmasında İlçe 1.lik 6-Anasınıfında Masal Anlatma Yarışmasında İlçe 2.lik ve 4.lük 7-Fıkra Canlandırma Yarışması Tuzla 1.lik

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon Yok
Saatler: 08.00-12.50 13.00-1750
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun öğrenci servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0216 3927013

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://tuzlapeyamisafa.meb.k12.tr

Adres - İçmeler Mah. Ankara Caddesi No.55 TUZLA/İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi´nde yer almaktadır.

Adres - İçmeler Mah. Ankara Caddesi No.55 TUZLA/İSTANBUL

Ulaşım Tuzla-Aydınlı(toki) minübüsü ve Pendik-Aydınlı minübüsü okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca okulumuz E-5 (D 100) Karayoluna yakın mesafede olduğu için yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1km