İSTANBUL / TUZLA - Peyami Safa İlkokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ  OLAĞAN GENEL KURULUMUZU 07.10.2019 PAZARTESİ GÜNÜ 13.00´DE OKULUMUZUN ÇOK AMAÇLI SALONUNDA YAPILACAKTIR. GENEL KURULDA OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİMİNE BÜTÜN VELİLERİMİZ ADAY OLABİLİR. OKUL AİLE BİRLİĞİNE ADAY OLMAK İSTEYEN VELİLERİMİZ 5 ASİL VE 5 YEDEK ÜYE LİSTE HALİNDE KURULUN YAPILACAĞI GÜN VE SAATTE GENEL KURULDA HAZIR OLARAK BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. BÜTÜN VELİLERİMİZE DUYURULUR.

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU

Yayın: 27.09.2019 - Güncelleme: 26.12.2019 11:16 - Görüntülenme: 486