23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ❤️❤️❤️

Mrt

22 Mart Su Farkındalığı Günü...

Dünyamızda her geçen gün kullanılabilir su kaynaklarımız azalmakta. Su tüketimimize dikkat etmeliyiz. Su Farkındalığı Günü nedeniyle Anasınıfı öğrencilerimiz bu konuya dikkat çekmek için okulumuzun bütün birimlerinde "Suyu Boşa Harama, Geleceğini Karartma" diyerek dolaştılar. Sınıflarımızı ziyaret ederek bu konuya dikkat çekmeyi başardılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi en kalbi duygularımızla kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz anasiniflarimizda First step to chess adli e twinning projesi uygulanmaktadır. Ulusal ve yurt dışı yabanci ortaklarımızla oluşturduğumuz projemizde ögrencilerilerimizin satranç oyununu öğretiyoruz.. Satranç öğretimi  sanat etkinliği ve  web iki araci kullanılarak oluşturulan oyunlardan oluşmaktadır.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN. BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ.

Ock

Okulumuz anasınıflarımızda Dikkatle Oyna (Play carefully) adli e twinning projesi uygulanmaktadır. Projemizde ulusal ve yurt dışı yabancı ortaklarımızla oluşturduğumuz  öğrencilerilerimizin dikkat düzeyini ve odak surelerini artırmak amacıyla akıl zeka oyunu oynanmaktadır. Oyunlarımız kodlama, stem, sokak oyunlari ve web iki araci kullanılarak oluşturulan oyunlardan oluşmaktadır.

Kas

Öğrencilerini şartlar ne olursa olsun güçlü karakteriyle en güzel şekilde yetiştiren ve olumlu yönde etkileyen, inancını hiç bir zaman kaybetmeyen ve  gelebileceği en büyük mertebenin güvenilir bir insan olduğunu hiç bir zaman unutmayan siz  kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

2/D Sınıfı öğrencimiz Yağız Taha Türk ve Babası Faruk Türk elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Tarifi zor üzüntü yaşıyoruz. Cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz. Rabbim tüm sevenlerine sabırlar versin.

Kas

Kurtuluş Savaşı'nın başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurucu Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 83. Ölüm yıldönümünde rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.

Kas

Kızılay Haftası nedeniyle Kızlılay Tuzla Şubesindeki yönetim kurulunda gönüllü çalışan arkadaşlarımız bugün okulumuza gelerek öğrencilerimize çok başarılı bir sunum yaptılar. Ardından çeşitli ikram ve hediyelerle öğrencilerimizi mutlu ettiler. Okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz şapka tasarımları oldukça başarılıydı. Tebrik ediyoruz.