Peyami Safa İlkokulu

İçmeler Mah. Ankara Caddesi No.55 TUZLA/İSTANBUL
Vizyon
Birlikte çalışmaktan haz duyan öğretmenlerimizin önderliğinde özgüveni yüksek, başarılı, hızla gelişen teknolojinin imkânlarından faydalanabilen ve en mutlu öğrencilerin bulunduğu bir kurum olmaktır.
Misyon
Yüksek bir özgüvenle düşünen, sorgulayan, sorun çözen, doğru bilgiye ulaşabilen, yerel ve milli kültürden kopmayan, Atatürk ilkelerine bağlı ve kendi yeteneklerinin farkında olup dünyaya mesaj verebilecek yetkinliğe sahip öğrencilerin yetişmesine ortam ve imkan sağlayan bir okul olmaktır.
Başarılar
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında; 1-Atletizm İlçe 1.lik 2-Atletizm İlçe 3.lük 3-Bağımlılıkla Mücadelede Kısa Film Yarışması İlçe 1.lik 4-Hadis Yarışmasında İlçe 2.lik 5-Toprak ve Su Konulu Resim Yarışmasında İlçe 1.lik 6-Anasınıfında Masal Anlatma Yarışmasında İlçe 2.lik ve 4.lük 7-Fıkra Canlandırma Yarışması Tuzla 1.lik
09.00 14.40
Ulaşım
Tuzla-Aydınlı(toki) minübüsü ve Pendik-Aydınlı minübüsü okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca okulumuz E-5 (D 100) Karayoluna yakın mesafede olduğu için yürüme mesafesinde bulunmaktadır.
Okulumuzun öğrenci servisi bulunmaktadır.
Okulumuz Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi´nde yer almaktadır.
1km