İSTANBUL / TUZLA - Peyami Safa İlkokulu

Ekm

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ İLÇE SEÇİMİ YAPILDI.

Tuzla ilçesi Okul Öğrenci Meclisi İlçe seçimi İstanbul Valisi Davut GÜL, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Metin ÇANGIR'ın katılımlarıyla İlçemiz Atatürk İlkokulunda yapılmıştır. Okul Meclisi Başkanımız Ömer ÇOLAKOĞLU Tuzla İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi için oy kullanmıştır.

Ekm

13 Ekim ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'' kapsamında okulumuzda Afet Farkındalık eğitimi verilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİMİ YAPILDI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ KUTLAMALARI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANMIŞTIR

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Tuzla Belediyesi ile işbirliği içinde gerçekleştirilen Aile Eğitimleri seminerini okulumuzda değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Son derece verimli geçen seminer için uzmanlarımıza, Şube Müdürümüz Sayın Hüseyin BOZKURT'a, Tuzla Belediyesi Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bahara hazırlık... İkinci sınıf öğrencilerimiz okul bahçemizi güzelleştirmek için kolları sıvadı.

Şbt

Ekşi turşuların tatlı ustaları...

Şbt

2/B Sınıfı öğrencilerimizden tadına doyum olmaz turşu tarifleri...

Şbt

Zeynep Şua ve Eflin Alya yine başardılar.

Ock

Birinci sınıf öğrencilerimiz okumayı öğrenmenin heyecanını yaşıyor.

Ock

Yıldız Sütü'nü satın almak artık çok kolay.

Ock

Merve Astsubay ve Mevlüt Uzman'dan birinci sınıf öğrencilerimize trafik eğitimi...

Ock

Sema Öğretmen'den velilerimize dikkat çeken uyarılar.